Q-10 плюс - енергия за живот

Приложение:
    Q-10 плюс
  • при хронична умора, отпадналост и изтощение
  • силен активатор на жизнената енергия
  • при психо-физически изтощения
  • при отслабнал имунитет
  • предлага защита за сърцето и другите жизнено важни органи
  • при хронични сърдечни проблеми - активира и осигурява енергия
  • на лица, пиещи лекарства за намаляване на холестерола
  • защита за организма чрез мощна комбинация от 4 антиоксиданта
  • при диабет, хипертензия, тумори
  • при неврологични смущения
  • облекчава страничните реакции при хемотерапия
  • при множествена склероза, болест на Алцхаймер
  • отговорен за производството на клетъчна енергия
  • увеличава физическата сила и устойчивост при спортистите
  • за укрепване на мускулите
  • при ангина пекторис, прединфарктни и слединфарктни състояния
  • при изтощителни физически дейности, стресови ситуации
  • при хора в напреднала възраст
  • при боледуващи от невро-дегенеративни болести - високо кръвно налягане, диабет, злокачествени тумори, кожни заболявания, болести на имунната система, затлъстяване, пародонтоза
Препаратът Q-10 PLUS представлява идеална комбинация от коензим Q-10 и важните антиоксиданти витамин Е, селен, както и антистресовия минерал магнезий. Препаратът на Dr. Forster Q-10 PLUS представлява изключително важна субстанция за редица биологични функции, намираща се във всички клетки на животните и растенията.

Коензим Q-10 снабдява нашия организъм с енергия и е неотменима част в 95% от общата енергия в организма. В хода на живота неговото количество значително се променя: количеството му е максимално около 22-та - 23-та година от живота, като по-късно започва да намалява, под влиянието на различни фактори.

Дефицитът му предизвиква разпадане на енергийната система, което е свързано с нарушения в нормалните биохимични и биологични процеси в организма. Към 40-те години, при нормални условия, количеството му е намаляло с една трета, а при лица над 60 години той е вече с 60% по-малко отколкото при 20-годишните младежи. Този дефицит засяга цялото тяло, дори и кожата. Така че с процеса на остаряване количествата коензим Q-10 в организма стават все по-малки.

Последицата от това е отслабването на всички телесни, а много често и духовни функции, кръвоносната система и особено сърцето изпитват все по-голям дефицит на коензим Q-10, който става все по-необходим.Важно е да напомним, че организмът не може да произведе сам коензим Q-10,а трябва да го приема от външната среда като суплемент (хранителна добавка). Наричат Q-10 елексир на живота, защото укрепва общата имунна система, забавя износването на организма, регулира кръвното налягане и предпазва сърцето от инфаркт.

Дефицитът му се отразява и върху съня, който става нестабилен, либидото спада, намалява сексуалната мощ. Върху кожата започват да се появяват добре познатите изменения: бръчки, старчески петна, тромбози на вените и др. Длъжни сме да напомним, че намаляването на коензим Q-10 с 25% води до нарушения в сърдечната дейност, високо кръвно налягане и пр. В случай че намалението му достигне 75%, то тогава организмът вече е неспособен за живот.

Всяка интензивна дейност ускорено намалява резервите в нашия организъм, в това число и от коензим Q-10, което неминуемо води до създаването на нежелателни молекулни съединения в организма. Склерозата на големите сърдечни кръвоносни съдове и натрупването на вредни плаки върху стените им е резултат от оксидацията, предизвикана от свободните радикали, мастните киселини и лошия (LDL) холестерол. При липса на коензим Q-10, както и на витамин Е, съответно на магнезий и селен, нищо не може да предотврати тези патологични явления - процеса на оксидация, както и лошия холестерол достигат до стените на кръвоносните съдове, където постепенно натрупват вредни плаки, луменът на кръвоносните съдове все повече се стеснява и в един момент протокът на кръв се преустановява. При включването на коензим Q-10 този процес напълно се преустановява и биохомичните процеси в кръвоносните съдове значително се променят.

Препаратът Q-10 PLUS ускорява биохимичните процеси. Неговата липса у живите същества води до разпадане на транспортен система на клетъчната енергия, а без нея животът е немислим. В природата всяко живо същество съдържа Q-10, тъй като той отговаря за дихателната енергия. Растенията го черпят от недрата на земята, микроорганизмите - от почвата и растенията, като го превръщат в адекватната, подходяща за тях форма. Концентрацията на коензим Q-10 в отделните органи е различна. Най-голямо е съдържанието му в черния дроб и в сърцето. Защото без Q-10 тези два жизнено важни органа не биха могли да действат.

Досега в науката са известни около десетина коензими. Сред тях най-важен за човека е именно десетия. Безспорно е, че коензим Q-10 беше хитът на деветдесетте години на миналия век, който и днес продължава да е актуален, независимо от факта, че откриването на този толкова ценен коензим става през 1967 година. Що се отнася до участието на Q-10 в храненето, то е поставено под въпрос, тъй като съвременните технологии го унищожават в процеса на преработка на храната, така че чрез нея можем да си осигурим много малки количества от него.

Вече дълги години коензим Q-10 широко се използва в целия свят. В Япония го прилагат в терапията на сърдечно­съдовите болести, особено в лечението на коронаропатията - болестта на кръвоносните съдове на сърцето, което дава много добри резултати ако се комбинира с приемане на витамините АСЕ и цинк, разбира се, заедно с другите терапевтично предписани лекарства. Резултатите са повече от добри когато се пие непрекъснато в продължение на 3 месеца, след което настъпва желаното биологическо равновесие в организма. Минималната доза е 30 мг на ден.

При диабетична болест и лечение с антидиабетици нивото на коензим Q-10 значително намалява, така че е необходимо да се приема в дози от 60 мг на ден. Липсата на коензим Q-10 в организма може да се компенсира с редовното приемане на капсулите Q-10 PLUS. Най-високи нива се постигат след 90 дни. Тъй като препаратът на Dr. Forster като хранителна добавка съдържа в себе си и витамин Е, както и селен и магнезий, те действат като синергисти (взаимно се допълват) като предпазват мастните киселини от окисляване и предотвратяват процеса на атеросклероза, респективно процеса на стареене. Тялото става по-крепко и силно. Още на десетия ден от приема им ще се почувствате значително по-енергични и силни.

Препаратът Q-10 PLUS на Dr. Forster гарантира дълготрайното поддържане на високо ниво на жизнена енергия, а разликата, която ще забележите след тримесечната му редовна употреба е просто невероятна, така че без всякакво преувеличение можем да го наречем елексир на младостта. Коензим Q-10 PLUS не предизвиква никакви контраиндикации, нито нежелателни ефекти, независимо от моментното ви състояние и от лекарствата, които приемате. Препаратът Q-10 PLUS може да се приема от всички, които желаят да подобрят здравословното си състояние.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"